Sabelhagens olivlund

lördag 16 september 2017

Picknick vid havet


Vilket oväder vi hade i går eftermiddag-kväll. Det gick från strålande sol, jag satt ut på balkongen i linne, till skyfall på 10 minuter. Det fullkomligt vräkte ner regnblandat hagel, helt galet. 
Daniel var lite sen från jobbet och hamnade mitt i allt. Det gick inte att köra under viadukten som är på vägen hem till oss, där var det minst en och en halv meter vatten, och en bil hade vatten ända upp till taket och en annan flöt. En overklig syn, Daniel skickade en bild. Så han fick köra en omväg, men det gick ju bra tillslut. 


Men idag vaknade vi upp till blå himmel och strålande sol. 
Vi åt frukost på balkongen, så mysigt. 
Sedan bestämde vi oss för att åka ut en sväng och promenera med Lykke, det var ju så fint väder... Och i morgon ska det regna...igen... 
Packade en liten väska med dricka och äppelkaka. 
Vi styrde mot Malevik den här gången, så himla vackert där. Det ligger ungefär i viken innan Särö. 


Solen försvann och det började regna, så vi satt en stund i bilen innan vi vågade oss ut. Gick vägen mellan husen fram till havet, och som jag sagt hur många gånger som helst. Havet är vackert i alla väder:) 








Det blev en picknick på stående fot med tunga regnmoln hängande över oss. Men vi klarade oss torrskodda. Vi brukar vara bra rustade för dåligt väder när vi ska ut med Lykke, men inte denna gången. Solen sken ju när vi åkte hemifrån:) 



Jag har jacka från J Lindberg
Vita jeans från Tommy Hilfiger 
Blå kabelstickad tröja från Morris 
Sneakers från Morris 



Nu dags för middagsfix och ett glas vitt 


Ha en fortsatt fin helg 


Kram Maria 







2 kommentarer:

  1. Så fin du är i din outfit! Tur ni inte fick regn på er! Mysigt att se havet vid alla årstider och väderlekar. Jag har mest sett det i sin sommarskrud. Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Helt enig, det er alltid vakkert ved sjøen. Mange ganger tenker jeg på alle dem som kanskje aldri har sett havet. God helg til deg også.

    Beste hilsen Ingrid på www.ingridtunheim.no

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.